De perfekte boligartikler til en bedre søvn

Har du problemer med at sove? Så er det garanteret noget, som virkelig tærer på dit helbred. Hvis du får for lidt søvn i længere tid, risikerer du at blive ramt af stress eller depression. Det er altså vigtigt at få gjort noget ved problemet. Det kan du gøre med forskellige ting. Hvis de stadig ikke hjælper, er det en god idé at tage til lægen. Det kan være, at det er del af et mere alvorligt problem.

Digitale skærme holder dig vågen

Du har garanteret hørt det før: din computers eller mobils lys er med til at holde dig vågen. Det er det såkaldte blåt lys, som går ind og ændrer ved dit sovemønster. Blåt lys kommer naturligt fra solen. Når kroppen bliver udsat for blåt lys, tror den derfor, at det er dag.

En løsning er selvfølgelig at undgå digitale skærme før sengetid. Det kan dog godt blive kedeligt, hvis man for eksempel gerne vil se en film. I stedet kan man anskaffe sig nogle blue light briller. Sådanne Beskyt Dit Syn – blue light briller filtrerer det blåt lys fra. Så sover man nemlig bedre.

Få en langvarig søvn med sovemasker

Hvis du sover i et rum uden et mørklægningsgardin, vil du garanteret opleve, at du ikke sover dybt hele natten. Det kan godt være, at du ikke selv lægger mærke til, at du rent faktisk vågner. Det kan nemlig være, at du kun er vågen i et par sekunder.

Disse få sekunder er dog stadig med til, at din søvn bliver brudt op, og du derfor ikke sover lige så dybt. Det kan for eksempel være grundet en gadelygte eller en forbi-kørende bil. Med Super Sover – Sovemasker kan du være sikker på at få en god nats søvn. En sovemasker vil nemlig blokere alt irriterende lys.