Har du en kæmpe have du ikke helt ved hvordan du skal indrette? Så læs med her

så får du lidt hurtig inspiration til hvad du kan gøre. En stor have, kræver mere end hvis du kun har et lille frimærke du skal holde. Du har sikkert travlt med mange andre ting også, derfor er der måske ikke den tid der burde være til at holde en stor have. Men du kan faktisk have en rigtig fin have, uden det kræver at du skal pille ukrudt op hver og hver anden weekend. I stedet kan du bruge tiden på de mange andre opgaver du har i løbet af ugen, og når du endelig har lidt fritid, ja så kan du jo nyde tiden i din have. 

 

Plant masser af frugttræer og bærbuske 

En måde at få brugt noget af al pladsen i en stor have, så det ikke kun er en stor græsplæne, er at plante frugttræer og bærbuske. På denne måde bruger du noget af al pladsen, på planter der delvis passer sig selv. Desuden får du mindre græs at slå. Den vedligeholdelse du har ved at have frugttræer og bærbuske i din have, er minimalt i forhold til den tid du skal bruge på at slå græs. Sørg for at plante med god afstand, så både træer og buske har plads til at vokse sig store med tiden. 

 

Gør have mere naturlig uden så megen indblanding fra dig 

Lad haven vokse som den finder naturligt. Lad den blive lidt vild. Accepter at ukrudt faktisk også er en plante, og mange af dem er endda meget smukke. Du vil opleve at der er rigtig mange smukke blomster i den danske flora. Du opdager ny sorter i din have du ikke vidste du havde, og bedst af alt du slipper for at bruge timer og atter timer på at fjerne ukrudt. 

 

Lav stier, så du kan nyde en tur gennem haven  

For at gøre din nye danske jungle mere overskuelig, er det en god idé at lave stier gennem haven. Den skal være så bred at du uden besvær kan gå gennem din nye oase og nyde de mange planter. For at undgå, at du skal vedligeholde stigen i tide og utide, bør du anlægge stien i granitskærver. Dette er en billig og effektiv måde at anlægge en havesti på, se den bedste pris på granitskærver her, den kræver ikke den store vedligeholdelse og er yderst holdbar før du er nødt til at lave en opfyldning.