Her får du den bedste pris på leje af opbevaringsrum

I løbet af de seneste par år er store haller og storage units poppet op rundt omkring i Nordjylland. Mængden af opbevaringsmuligheder anses som et udtryk for det stigende behov for sikker opmagasinering, og med så mange nybyggerier og udskiftninger i lejeboliger, er det nu heller ikke overraskende, at vi ser en eksponentiel stigning generelt landet over.

 

Typisk er depotrum af denne type også langt mere sikker, end når man opbevarer sine ejendele i et lejlighedskompleks’ fugtige kælder eller i en af de store containere til indbo, mange vælger at have stående i indkørslen i forbindelse med ombygning og renovation af hjemmet.

 

Hegn, overvågning, personlige koder og andre sikkerhedsforanstaltninger er oftest kombineret ved de store udlejningsfirmaet, således man som lejer ikke skal bekymre sig om, om ens dyre udstyr, papirerne eller elektronik pludselig forsvinder på mystisk vis.

 

Det stigende antal udbydere af depotrum er imidlertid med til at presse priserne på markedet, og hvor det før kunne føles som en bekostelig affære, er der nu også masser af muligheder for at leje et billigt depotrum i Aalborg.

Let adgang til Greybox via motorvejen

Hos Greybox på Skelagervej har du mulighed for at opbevare flyttekasser, møbler og lignende til en ganske fornuftig pris. Skelagervej ligger i forlængelse af det store lyskryds ved Møllen, og det er kun tre minutters kørsel, der adskiller Greybox fra motorvej E45.

 

Den fremragende placering i byen gør, at det er let at transportere sine sager og møbler til og fra opbevaringsrummet, uden nødvendigvis at skulle manøvrere en trailer eller varevogn igennem den famøse trafik i Aalborg C.

 

Er man afhængig af offentlig transport, er et busstoppested også taktisk placeret lige om hjørnet, så man ikke når at få lange arme af at fragte sine ting fra bussen og over i depotet.

Attraktive tilbud på sikker opbevaring

Greybox er et populært firma og ikke mindst et godt alternativ til de store mastodonter på markedet, der også udlejer depotrum og opbevaringsrum til private i Nordjylland.

 

Firmaet råder over 119 depotrum i forskellige størrelser, fra 6,75 kvadratmeter til helt store rum på op til 55 kvadratmeter, og du har derfor mulighed for at leje et rum, der passer i størrelsen til netop dine behov.

 

Som udgangspunkt udlejes rummene for minimum én måned ad gangen, og uanset lejeperiodens længde kan aftalen altid opsiges med udgangen af den indeværende måned.

 

Priserne starter fra kun 13 kroner i leje om dagen, og der er fri adgang til bygningen og dit opbevaringsrum fra klokken 06.00 til klokken 22.00 alle ugens dage, hele året rundt.

 

Som en ekstra bonus er alle depotrum hos Greybox opvarmede. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, at dine bøger, vigtige papirer, møbler, tøj eller lignende tager skade af fugt eller påvirkes af kulden udefra.