Ønsker I at forny køkkenet?

Hos Frøsø køkkenfornyelse kan I booke en konsulent til et uforpligtende møde om jeres bolig drømme. Her lytter vi til jeres ønsker til køkkenfornyelse og giver jer de muligheder som vi ser. 

 

Har i et budget eller ej, så er køkken fornyelse ikke nødvendigvis en pebret affære. Det kan I se i vores inspirations galleri, hvor vi viser hvor lidt eller meget, der skal til før et køkken ser nyt ud.

 

I kan sagtens skifte stilen helt med nye låger, bordplader og lidt maling. Uden at det bliver meget dyrt. 

Ønsker I jer et helt nyt køkken, så kan vi sagtens hjælpe med design, farver, moduler og opsætning. Her giver vores konsulent jer, den bedste rådgivning om muligheder I kan få.

  • Køkkenfornyelse i hele landet

Lige meget om I vil renoverer eller have nyt køkken, book en tid hos vores konsulent i jeres landsdel og få hul på jeres køkkendrømme. Det koster nemlig ikke noget.

 

Vi har konsulenter i hele landet, så tøv ikke med at book et møde. Det tager tid at designe nyt, om det så er køkken fornyelse eller helt nyt køkken. Der er så mange muligheder for stile, farver og det færdige udseende, at det kan virke overvældende.

  • Hos Frøsø køkkenfornyelse kan vi alt

I materiale afdelingen, har vi mange forskellige bordplader og låge materialer. Her spiller det også ind om I har dyr, børn eller mange gæster. For det slider forskelligt på jeres køkken. 

Farvevalget kan også være svært, er I til lyse eller mørke farver? Vil I have låger i en klassisk mørk træstil eller hvide melamin låger der er nemme at rengøre og holde? 

Skal borpladerne være træ, melamin eller sten? Og hvad skal de kunne holde til, for sætter I en varm pande på en træplade, så laver det mærker. Hvor en stenplade er ret ligeglad og melamin kan håndterer lidt af hvert.

 

Når I har valgt og designet sammen med vores konsulent, kommer vi ud og renoverer jeres køkken. Det er vi hurtige til, så I skal ikke undvære køkkenet mere end 1 dag eller 2, hvis noget driller. 

 

Har I bestilt et nyt køkken hos os, tager vi det gamle ned og sætter det nye op. Det kan godt tage nogle dage alt efter stilen og alderen af jeres gamle køkken. Det skal jo gøres ordentligt!

  • Kontakt Frøsø køkkenfornyelse

I er velkomne i vores butik i Kvistgård. Her kan vi også hjælpe med inspiration, rådgivning og at booke et møde med en konsulent. I kan se eksempler på renoverede køkkener og materialer til køkkener. Vi svarer selvfølgelig på alle jeres spørgsmål om køkkener og hvad der er muligt hvis I har udfordringer. Så kig forbi enten butikken eller vores hjemmeside og bliv inspireret.