Signaler stil og modebevidsthed med ringe til mænd

Er du mand, følger du med i, hvad der er på mode og ynder du at lade din fremtoning fortælle alle andre noget om, hvem du er? Så bør du ikke tøve med at erhverve dig en fingerring, der kan supplere din øvrige tjekkede tøjstil.

Ringe til mænd er nemlig blevet moderne og ses oftere og oftere i bybilledet. I øvrigt på linje med mange andre slags smykker, såsom halskæder, armbånd og øreringe.

Det er da heller ikke for sjov, at udviklingen har bevæget sig i denne retning. Mens mange af de traditionelle og store forskelle på mænd og kvinder i disse tider udviskes, ses der med større og større social accept på mænds hang til at gå med eksempelvis smykker. Og dette åbner for mange mænd for en masse nye døre til at kunne udtrykke sig som man lyster.

Lige så vel som ens tøj og frisure gør det, er ens valg af smykker i høj grad med til at sende signaler til omverdenen. Ringe til mænd er ingen undtagelse, og kan altså bæres, hvis det er vigtigt for dig at signalere, at du er modebevidst, moderne, at du sværger til en særlig religion, at du nærer stærke bånd til en bestemt kultur eller noget helt femte.

Forhandlere af smykker – kun til mænd

De store og velkendte forhandlere af smykker har naturligvis luret udviklingen, og tilbyder altså et udvalg af smykker målrettet mændene. Derudover er der begyndt at dukke smykkeforhandlere op, som udelukkende har mænd som målgruppe.

Et eksempel på en sådan forhandler er danske Jewls, der altså sælger halskæder, armbånd og ringe til mænd. Alle Jewls’ smykker er dansk designet, og produceret i rustfrit stål af højeste kvalitet. Dette sikrer, at du kan blive ved med at bære din ring, dit armbånd eller din halskæde selv når du er i bad, ude at svømme eller i træningscentret. Med andre ord, er smykkerne velegnet til dig, selvom du lever et aktivt liv.

Ringe til mænd fra Jewls fås i guld eller sølv og er lavet i et stilrent og neutralt design, der er lækkert og går til det tøj du har på, om det så er til hverdag eller fest.

Find en størrelsesguide inden du køber

Mens størrelsen er mindre vigtig når du handler halskæder og armbånd, er det af højeste vigtighed, når det handler om ringe til mænd og kvinder. Der er selvsagt ikke meget ved at have en ring, der enten er for stor eller lille. Det kan imidlertid være svært at vurdere, hvilken størrelse ring, der passer bedst om ens ringfinger. Derfor er tilrådeligt at finde en størrelsesguide i ringe til mænd, inden du gennemfører din ordre. Med et stykke papir, et skriveredskab og en saks er det dog en smal sag at finde frem til den perfekte størrelse. En sådan størrelsesguide findes også på Jewls’ hjemmeside.