Unika keramik – når du vil sætte eget præg på indretningen

Unika keramik – når du vil sætte eget præg på indretningen

Keramik har været kendt i de danske hjem i årtusinder. Selv i oldtiden var det keramik der var med til at sætte et unikt præg på de hjemlige omgivelser.

Unika Keramik giver dig mulighed for keramik der sætter et særligt præg på indretningen. Køb Unika keramik når du ikke vil være som andre og vælg en unik genstand der kan skabe den helt rette stemning på hylden eller på spisebordet. Hvis du eventuelt er en af de mange der elsker at inkorporere planter i indretningen også, så sæt et yderligere personlige præg på beplantningen med krukker og skjuler i Unika Keramik.

Der er ingen grænser for hvordan du kan bruge den helt rette keramik i din indretning. Det er dog sikkert at du kan finde unikke og personlige genstande der passer helt perfekt ind i dit hjem.

Keramik – meget mere end tung 70’er stil

Keramik er i mange år blevet forbundet med den tunge 70’er stil, hvor mørk og massiv keramik var en item i ethvert dansk hjem. I dag er keramik meget mere end det og ikke nødvendigvis noget der findes i mørke farver eller med et tungt og massivt udtryk. Keramik er ikke kluntet brugskunst, men en mulighed for at sætte et personlig præg på dit hjem og din indretning.

I boligindretningen er der igen blevet yderst populært med keramik i alle former, størrelser og udseende. Både de klassiske silhuetter og unikke nytænkende farver og forme. Det er en måde at skabe struktur i indretningen og eventuelt understrege farvetoner i hjemmet. Det kan sammensættes som en genstand der er passende til den øvrige indretning i farve og form, men i den grad også fremstilles som et stykke kunst, der skiller sig ud i indretningen.

Der er muligt at mikse gammelt og nyt, former og farver på kryds og på tværs, for at skabe en organiseret opstilling der er gennemtænkt til mindste detalje. Med både krukker og skjuler i Unika keramik kan du for eksempel gøre din boligindretning stilfuld, men samtidig enkel.

Keramik – kunsten der er kommet for at blive

Keramik er kendt fra oldtiden. Det har været brugbare og personlige genstande der har været til stede i de hjemlige områder. Keramikken er ikke blevet mindre populær med tiden og danskerne er især kendt for deres kendskab til keramikkens håndværk og stilfulde design.

Det er blevet særligt populært at matche arvegods og genbrugsfund med et tungere udtryk med fin og elegant tidløs keramik. Skab klynger af keramik, eller lad dine unikke fund, nye som gamle, stå for sig selv og danne sit helt eget udtryk i indretningen. Med keramik er der ingen grænser for hvordan du sammensætter genstande i dit personlige hjem for den helt perfekte indretning.