6 gode råd til en hyggelig entre i hjemmet

Entreen er et vigtigt rum i hjemmet. Det er det første rum du træder ind i efter en lang dag på arbejde og det første rum, som dine gæster træder ind i. Det er dermed med til at skabe et førstehåndsindtryk af din bolig, samt med til at tage imod dig, når du kommer hjem træt og udmattet. Derfor er det naturligvis vigtigt, at man får indrettet en entre, som skaber en god følelse lige med det samme.

 

  1. Tilføj personlighed

 

Hav en masse personlighed i entreen, som med det samme fortæller om din familie, dig selv og hvem i/du er. Det skaber en hyggelig stemning i entreen.

 

  1. Indret med farver

 

Vær ikke bange for at bruge flere forskellige farver i entreen. Ellers kan det hele godt blive lidt kedeligt og det vil du naturligvis gerne undgå.

 

  1. Vær ikke bange for at være kreativ

 

Entreer kan være meget forskellige i form og størrelser. Derfor kan det godt kræve, at du skal være lidt kreativ, når du indretter din entre. Det er der dog ikke noget galt i og det kan endda bare være med til at gøre den endnu mere unik.

 

  1. Skab en gennemgående tråd

 

Når du indretter entreen, så prøv at fokusere på at skabe en rød tråd mellem de farver og de møbler du bruger i entreen.

 

  1. Gør noget ekstra, når du har gæster på besøg

 

Hav et sted i entreen, hvor du altid har en smuk blomst til at stå eller hvor du kan tænde stearinlys. På den måde vil det altid føles for din gæster som om at du har gjort noget ekstra ud af det hele, når de kommer.

 

  1. Mal væggene i andre farver

 

Vær ikke bange for at male væggene i entreen i en anden farver end hvid. Det kan være en mørkere farve, som grå, sort eller mørkeblå. Det kan også være med til at skabe en mere unik stemning, mere varme og mere hygge.

Du kan finde et kæmpe udvalg af farver hos dyrups så du kan skabe din helt egen stemning med din helt egen yndlingsfarve.

 

Du kan selv vælge at male dine vægge eller få en professionel maler at komme ud at gøre det for dig. Kontakt flere forskellige lokale malere og få dem til at komme ud at give et tilbud, så du kan få den bedst mulige pris, når du får malet din entre.