Giv din have og bolig et råt look med et rionet

Giv din have og bolig et råt look med et rionet

Dette indhold er sponsoreret.

Hvis du gerne vil tilføre dit hjem eller din have et råt newyorkerlook, kan du vælge at bruge et rionet. Et rionet bringer noget af bygnings og byggepladsens rå look ind i din bolig, og på samme tid er det superpraktisk. Her giver vi dig inspiration til, hvordan du kan inkludere et rionet i din indretning.

Hvad er et rionet?

Inden vi går i gang med at se på, hvordan du kan bruge et rionet, ser vi først på, hvad det er. Et rionet er også kendt som et armeringsnet, der bruges til at forstærke betonkonstruktioner. Du kan få et rionet i forskellige størrelser alt efter dit behov. Nettet er oftest svejset sammen i et rektangulært mønster, og maskerne måler typisk 15 x 15 cm. Et rionet kan bruges til mange forskellige gør det selv-byggeprojekter, men det kan også bruges i din indretning.

Inspiration til at bruge et rionet i din indretning

Hvis du lige nu sidder og drømmer om at inkludere et rionet i din indretning, så giver vi dig nu forskellige idéer til, hvordan du kan gøre det.

Du kan blandt andet bruge et rionet til at lave en plantevæg i din stue. En plantevæg i et råt look fører New York direkte ind i din stue. Plantevæggen laver du ved at sætte rionettet fast på en væg, eksempelvis med kroge, og derefter kan du gå i gang med at pynte det. Noget af det, som du kan pynte dit rionet med, er blomster i forskellige afskygninger. Du kan eksempelvis hænge potteplanter i en tyk snor eller montere en lille hylde, som du kan fylde med nogle ting, som fortjener en særlig plads.

Et rionet er også oplagt til at lave en garderobe i din entré. Ved at montere et rionet og derefter hænge forskellige kroge op kan du nu hænge jakker, tasker, paraplyer op, og hvad du ellers gerne vil have ved hånden, når du skal ud af døren. Du kan selvfølgelig også pynte dit rionet med andre ting, for eksempel billeder og bøjler.

Det kunne også være en idé skabe en billedvæg med et rionet. Først hænger du rionettet op på væggen. Derefter kan du med rustikke træklemmer hænge hyggelige familiebilleder, kunst eller andre billeder op, der betyder noget for dig.

I din have kan du bruge et rionet til opdeling af haven. Det kan eksempelvis være, at du gerne vil skabe en lille hyggekrog et sted i haven. For at give rionettet et mere naturligt look kan du plante grønne planter op ad det. Planterne kan vokse op ad rionettet, hvilket med tiden skaber en hyggelig og stemningsfyldt oase, når planterne først får fat. God fornøjelse med at designe dit nye rionet.