Hvad koster det at flytte kloak?

Der er mange forskellige grunde til, at man vil have flyttet sin kloak. Det kan være, at din kloak skal tilknyttes et nyt kloaksystem, eller måske skal du udvide dit eget i forbindelse med renovering og tilbygninger af dit hjem. Når du skal lave arbejde på din kloak, er det vigtigt at finde en autoriseret kloakmester til at hjælpe dig.

Hvornår må du selv lave dit kloakarbejde?

Mange vil gerne gøre det selv, når det kommer til mindre renovationer i hjemmet. At hyre fagfolk kan være dyrt, men for det meste er det prisen værd. Især har mange en tendens til gerne at ville fikse afløbet derhjemme selv, men det er faktisk ikke altid, at det er tilladt. Hvis du skal lave mindre afløbsløsninger, så må du til tider gerne selv. Som tommelfingerregel må du selv udføre arbejde, når det er over gulvet derhjemme. Det kan for eksempel være afløbet under vasken. Det vil sige, at du skal hyre hjælp udefra, når du skal flytte din kloak.

Hvad koster det at flytte kloak?

Prisen for flytningen af kloak kan variere meget fra husstand til husstand. Dit gamle kloaksystem og distancen spiller en kæmpe rolle i størrelsen på regningen. Du må ikke selv som privatperson stå for at flytte kloaksystemet, så det er vigtigt at finde en autoriseret kloakmester, som J&J Kloak & Belægning ApS. Hos dem kan du indhente et tilbud, så du kan få en ide om omkostningerne forbundet med netop dit projekt. Derudover kan du også søge om rådgivningen til, hvordan det kan udføres. Når du skal lave grundarbejde som kloak, er det vigtigt at finde den rette kloakmester. Selvom det er dyrt at flytte og reparere kloak, så er det penge, som investeres i dit hus.

Tvungen kloakseparering af kommunen

Gennem de seneste par år, er det ikke unormalt for husejere at skulle betale en heftig regning for at fikse og ændre på deres kloak. Dette skyldes, at mange hjem skal separere regnvand og spildevand. For at installere kloakseparering skal haven graves op, hvilket ikke er en billig affære. Det kan desværre ende på en regning på omkring 100.000 kr. Heldigvis kan den store regning være fortid. I stedet for at installere et ekstra kloaksystem, kan det eksisterende system splittes i to ved brug af indre kloakrør, som kan føres gennem det gamle system. Det kan give en halvering på regningen.