Hvad laver et gulvfirma?

Et gulvfirma udfører alt, der har med gulve at gøre. Her tænkes der naturligvis på skift og anlægning af nye gulve. Der findes dog en række andre services, der ligeledes har med gulve at gøre, og som et gulvfirma tilbyder. Det kan blandt andet dreje sig om reparation af gulve og gulvafslibning. Læs med videre, hvis du gerne vil blive klogere på, hvad et gulvfirma har at tilbyde dig.

Skift af gulv hos et gulvfirma

Skal du have lagt nyt gulv, er det et gulvfirma, du tager kontakt til. Et sådan firma har stor ekspertise inden for området, hvilket sikrer dig et pænt resultat. Der findes et professionelt gulvfirma København, der tilbyder anlægning af forskellige typer af gulve. Overordnet set tilbyder dette gulvfirmar:

  • Gulvlægning
  • Gulvafslibning
  • Efterbehandling af gulve
  • Gulvreperationer

Spar penge på nyt gulv ved at vælge gulvafslibning

Det er dog ikke altid, at det er nødvendigt at få lagt nyt gulv. Er du godt tilfreds med det gamle gulv, men blot synes, at det er ved at se slidt og kedeligt ud, kan en omgang gulvafslibning forvandle dit gulv, så det ser ud som nyt. Dette er en meget hurtig, skånsom og billig måde at give gulvet nyt liv på. Det fungerer sådan, at det øverste lag af gulvet slibes af, og gulvets naturlige farve toner frem.

Efter afslibning vil gulvet skulle behandles med lak. Dette er en ydelse, der kun kan foretages på ægte trægulve. Da der slibes et lille stykke af gulvet hver gang, er det ikke en behandling, man kan foretage i tide og utide. Den kan dog foretages mange gange, før gulvet skal udskiftes.

Efterbehandling af gulve

Det er også muligt udelukkende at bestille et gulvfirma med henblik på efterbehandling af gulvet. Her kan der eksempelvis være tale om lakering eller ludbehandling.

Reparation af skader i gulve

Er der små ridser og skader på gulvet, kan det være nok at få det slebet ned. Ridserne vil forsvinde sammen med det øverste lag gulv. Er der derimod tale om dybe ridser, kan det være nødvendigt at lægge nyt gulv eller få foretaget en gulvreperation. Dette kan eksempelvis omhandle, at enkelte brædder i gulvet skal skiftes. Dette er oplagt, hvis resten af gulvet fremstår pænt og du er tilfreds med dets udseende.

Har du brug for hjælp til at skifte dit gulv, eller ønsker du at få foretaget et mindre indgreb i gulvet, for at få det til at fremstå som nyt, så er det et gulvfirma, du skal have fat i.