Kom til stor fliseudstilling i Odense

Det nye showroom, “Odense fliser”, skal vise kunderne på hele Fyn de nyeste trends indenfor fliser og klinker, samt selvfølgelig også give inspiration til deres næste bygge- eller renoveringsprojekt. Der er derfor god grund til at komme til fliseudstilling i Odense.

Kenneth Gam, daglig leder af fliseudstillingen, udtaler:
“Det er stort det her! Ikke bare målt på kvadratmeter, men også hvor meget bedre, vi nukan servicere vores kunder. Det nye showroom vil være bemandet i hverdagene imellem kl. 08.30-16.30, hvor jeg vil stå klar med gode råd og min faglige ekspertise, men man kan også besøge os udenfor de bemandede åbningstider med en kode, som man kan hente på vores hjemmeside www.danskfliselager.dk. Så der er med andre ord adgang alle dage kl.08.00- 21.00.

Vi har siden efteråret arbejdet hårdt på at gøre alt klar, og jeg glæder mig virkelig til at vise resultatet frem, og jeg håber, at både private- og erhvervskunder vil tage rigtig godt imod den nye fliseudstilling. Netop det at vælge fliser kan nemlig være et svært projekt, og vi er sikre på, at vores kunder kan se værdien i at se og mærke fliserne, inden det endelige valg bliver truffet.”

Altid opdateret og med prisgaranti

Udstillingen vil ændre sig med tiden i takt med de nyeste trends, men én ting vil være den samme, nemlig kvaliteten, som er A1. Alle vores billige fliser er fra Spanien eller Italien, og vi har et godt og tæt samarbejde med vores leverandører, hvilket gør, at vi kan spare et mellemled, og der- for tør vi godt love markedets bedste priser med en prisgaranti.

Vi gør en dyd ud af altid at have det rigtige sortiment på lager og i store mængder.
Det gør os i stand til at kunne levere mere end 90% af vores sortiment fra dag til dag.
I fliseudstillingen kan man opleve fliser i alle farver, overflader og størrelser, og der er be- stemt noget for enhver stil og smag. De seneste år er bl.a. de store slabs (helvægsfliser) begyndt at vinde rigtig godt indpas hos de danske boligejere, og vi har især gjort meget ud af at lave Danmarks flotteste udstilling af dem. På vores 1. sal har vi også lavet en udstilling kun med udendørs fliser.

Udstilling af sin slags i Danmark
“Dansk Flise Lager åbnede sit første showroom og lager i 2018 i Vejle, og herefter fulgte både Køge og Aalborg. Nu er tiden heldigvis kommet til Odense, som vi længe har haft et ønske om, da mange af vores nuværende kunder fra Fyn har efterspurgt et showroom tæt- tere på dem. Vi har egentlig en velkørende webshop som længe har haft mange bestillinger fra Fyn, men vi kan sagtens se synenergien i, at kunderne også kan opleve fliserne i en udstilling, inden de bestiller dem. Samtidig er Odense en yderst attraktiv by, hvor der bliver investeret meget i byggeprojekter.”