Nyeste trends indenfor belysning år 2022

Denne artikel er produceret af Københavns Elektriker og Ny elinstallation i København i samarbejde med index2005.dk

Som elektriker er vi ofte ude bland kunder og installerer belysning, så vi mærker oftest hurtigt af de nyeste trende indenfor området. Her kommer Københavns Elektriker med deres bud på nuværende belysningstrende 2022.

Minimalisme

Den minimalistiske stil vil altid forblive en populær indretningstrend i Skandinavien. Møbler og belysning, der takket være det enkle, stilfulde design kommer til sin ret i alle rum i hjemmet, uanset indretningsstil. Takket være de enkle farver og toner matcher den minimalistiske stil med alle mulige farver, dæmpet såvel som stærk, farverig. Det skandinaviske minimalistiske design vil også være populært i 2022.

Dekorative børneværelse

En dekorativ væglampe formet som en ballon med behagelige gråtoner vil være en klar favorit i børneværelset. Det minimalistiske og enkle design vil runde former af lamper klare sig i alle børneværelser, uanset indretningsstil.

Naturlige materialer

Pynt op med belysning i behagelige toner af naturen med naturlige og bæredygtige materialer. F.eks. Bambus som et så hurtigt voksende græs, har ikke brug for kemikalier eller gødning. Bambus absorberer også meget lidt væske, hvilket gør det til et fremragende materiale at bruge i indretning. Både rotting og bambus er to holdbare og holdbare materialer, hvilket betyder, at produkterne har lang holdbarhed. Selv deres behagelige, varme farver får disse to materialer til at passe perfekt ind i alle forskellige typer interiørdesign, uanset hvilket rum de er placeret i.

Indret din terrasse med den rette belysning

Tilføjelse af behagelig belysning på terrassen gør hver sommeraften til noget særligt. Dekorer din altan, haven eller terrassen med smukke lanterner af hyggelig glød for et hyggeligt indtryk.

Gennem udendørs belysning giver du også liv til terrassen og skaber en meget behagelig følelse for både dig og dine gæster. Har du brug for hjælp så er du mere en velkommen til at kontakte Københavns Elektriker eller vores samarbejdspartner Ny Elinstallation elektriker i Bagsværd, for gode råd og tips mht. til indretning og belysning.