Kombiner mode med indretning

Det er mere og mere en tendens i dagens Danmark, at ens personlighed afspejles både i ens klædeskab, men bestemt også i ens indretning i hjemmet. Hvis vores klædeskab matcher det der foregår inden for husets fire vægge, så viser man overskud og selvtillid til omverdenen. De mange trends og tendenser der skifter fra år til år, skal gerne følges op på og vises frem. Shopping er for mange deres frirum og en eksplosion af endorfiner i kroppen, da man får det ekstra selvtillidsboost af en succesfuld shoppetur – For hvem elsker ikke et fornyet klædeskab, som desuden også matcher ens indretning? Om du er på indretnings shoppetur eller på jagt efter en ny garderobe, så gå da altid efter det tidsløse, og det hvor du virkelig kan mærke at du har mavefornemmelsen med.

 

Lækre designs året rundt

Sæsonerne skifter, og det samme gør moden. Men med lækre og tidsløse styles fra Gestuz er du sikret en garderobe der aldrig går af mode. Et rigtig godt dansk brand som Gestuz, skal gerne opfylde disse kriterier – Tidsløshed, kvalitet, diversitet og alsidighed. Dette er fire meget stærke og fyldestgørende ord, som har en kæmpe betydning for hvor godt danskerne vil tage imod dit brand. En anden ting som også er vigtigt i rigtig mange danskeres øjne, er bæredygtighed. Og lige netop bæredygtighed går danske Gestuz rigtig meget op i. Faktisk er op til 80% af deres kollektioner, lavet af bæredygtige materialer. Så når du bærer et, styles fra Gestuz, er du også med til at gøre jorden et bedre sted at være i fremtiden.

 

Kvalitet til pengene

At købe tøj i høj kvalitet, er som at lave en rigtig god investering. Den perfekte garderobe er fyldt med styles, som du ved vil holde i lang tid, og derved skal du ikke ud at forny din garderobe hver evig eneste uge, men måske sjældnere. Kvalitet kan for mange lyde rigtig dyrt til at starte med, men kvalitet behøver faktisk slet ikke at koste en halv bondegård. Tøj i rigtig god kvalitet og i bæredygtige materialer, er noget der kan give en rigtig ro i maven, og man vil være stolt over. Så hvorfor ikke bare betale de 100 kr. mere, for noget der både holder længere og som er godt for vores alle jordklode. For vi vil jo alle gerne være her så lang tid som muligt.