Luksus paraply en elegant og smuk paraply i ægte træ

Du har klædt dig pænt på – sko, tøj, og overtøj matcher. Håret sidder som det skal. Du føler dig lækker og selvtilliden er i top. Du er 10 minutter fra den tjekkede fest, som er din destination, da det begynder at regne. Herfra er der tre mulige veje, din aften kan gå. 1) Du har ingen paraply: Du vil ligne en druknet mus mere end den succesfulde og labre type, som du er. 2) Du har taget den eneste paraply, du ejer, med: Du ender med at ankomme til festen med en sort paraply påtrykt ”I love London”. Du købte den i et lignede kritisk tilfælde af regn i en souvenirbutik nær Hyde Park sidste efterår. Dit outfits ellers så prof fremtoning falder til jorden. Eller 3) du slår roligt din nye luksus paraply op. Med smuk sort skærm, i luksus kvalitet. Fremstillet med ægte træ på håndtaget. Denne paraply viser du har stil, da den er bygget af kun de bedste materialer. Den har en diameter på 115 cm, så du er tilmed også godt beskyttet mod regn og blæst.

Paraplyer har det med at være et lidt overset accessoires. Måske er det fordi, den ikke sidder fast på kroppen, men derimod er noget, vi holder i hånden. Men prøv at tænk på, hvordan folk, der går med en paraply, ser ud: Hvad fylder mest i billedet? Det gør paraplyen! Derfor fortjener den i lige så høj grad som luksus tasker, eksklusivt overtøj og flotte sko din opmærksomhed.

Den ser ikke bare godt ud – den er også praktisk og slidstærk!

Med sine 115 cm i diameter og skærm i 100% blød, let polyester, behøver du ikke bekymre dig mere om regnen. Som en ekstra bonus, er denne sorte luksus paraply også designet på en sådan måde, at den mindsker risikoen for gener under blæsevejr. Ved hjælp af avanceret laserteknologi, er der i paraplyen lavet et ventilerende mønster, hvor vind (men selvfølgelig ikke regn), kan trænge igennem.

Når vinden kan slippe igennem, bliver paraplyen endnu nemmere at styre, idet de kraftige vindstød ikke skubber lige så meget til skærmen. Hertil er paraplyens 8 fleksible ribber (de bånd, som inddeler paraplyens skærm i segmenter) af glasfiber med til, at mindske risikoen for skader. Således undgår du både at skulle stå og kæmpe med din paraply på gaden, og at den blæser i stykker.

Lukker du en våd paraply sammen, risikerer du, at den mugner. Lader du den ligge opslået, blæser den enten væk, eller også skal du finde dig i, at den ligger og fylder upraktisk meget i opgang eller entré. Begge problemer er ved denne paraply løst, idet den kan vendes på vrangen, så den er let og praktisk at stille til tørre. Ægte luksus paraply og den kan blive din for kun 599 kr.!