Kvalitet til dit badeværelse

Drømmen om nyt badeværelse kender de fleste. Særligt dem, der køber et hus, der allerede står færdigt, frem for t få bygget sit eget fra bunden, hvor man kan designe alt ned i mindste detalje. Det kan også være, at det gamle badeværelse bare er ved at se lidt trist ud. Du behøver ikke nødvendigvis at gå ind på den helt store renovering, der koster hundredetusind af kroner. Håndvaske med underskab i nyt og moderne design kan gøre en verden til forskel på badeværelsets samlede udtryk.

Pift badeværelset op med håndvaske med underskab i høj kvalitet

Håndvaske med underskab findes i rigtig mange fede designs. Det er en relativt billig måde at skabe noget nyt og friskt på badeværelset. Du kan naturligvis finde et fedt underskab og en fed håndvask til billige penge. Ved at vælge et underskab i hvid med simpelt, nordisk design, kan du have en stil på badeværelset, der er tidløs og derfor kan holde længe, uden man tænker ”mormor”, når man træder ind på badeværelset. Vil du gerne have et mere luksuriøst look, kan du med fordel kigge nærmere på underskabe i eg. Grå skiffer har ligeledes et mere luksuriøst look, men samtidig også med et råt strejf.

Skab overblik i underskabet med underskabsarmatur og kasser

Der er ofte ret mørkt og gerne proppet med en masse toiletsager i sådan et underskab. Vil du gerne have et godt overblik over indholdet i skabet, vil det være en fordel at benytte sig af små kasser eller stativer, der kan inddele indholdet i kategorier. Desuden er det værd at overveje armaturer til underskabet. Dette vil lyse skabet op, så det er nemmere at finde det, man står og skal bruge. Disse findes i mange forskellige størrelser, så det burde være nemt at finde et armatur, der passer til dit underskab.