Låst dig ude af lejligheden?

Står du i den uheldige situation, at du har låst dig ude af din lejlighed? Det kan ske for os alle. Ring til din lokale låsesmed. Og læs med her for at få nogle gode råd om, hvordan du så vidt muligt kan undgå at dette sker igen fremover.

Hav en ekstra nøgle liggende et sted

Der er rigtig mange mennesker som vælger at have en ekstra nøgle liggende et sted rundt omkring ved lejligheden eller ved boligen. Det kan du eventuelt også vælge at have.

Det er lidt for oplagt at have din nøgle liggende under måtten eller i en potteplante, som står lige ved siden af din dør. Det kender de fleste godt til og derfor er du altså også meget sårbar over for eventuelle tyve, som kan komme forbi og har lyst til at bestjæle dig.

Du kan i stedet vælge at have en nøgle liggende lidt længere væk fra din bolig et bestemt sted, som kun du kender til. Det kan for eksempel være, at du kender et bestemt sted i en nærliggende hæk eller under en bestemt sten, hvor du kan lægge en nøgle. Hvis du eventuelt lige ligger denne ind i en plastikpose så bliver den heller ikke rusten eller lignende.

Pas bedre på nøglen næste gang

Derudover handler det naturligvis også om, at du simpelthen passer bedre på din nøgle næste gang. Hvor er det du har den liggende, når du går ud af døren på? Har du den liggende i en jakkelomme? I så fald kan du sagtens risikere, at den falder ud af din lomme. Det sker for rigtig mange mennesker.

Det er bedst at have den liggende i en form for taske bag en lynlås eller lignende. På den måde kan du bedre holde styr på dine nøgler og sørge for at du ikke på den måde mister den igen næste gang.

Det handler naturligvis også om at gøre det til vane at lægge din nøgle det samme sted hen. Så længe du gør det til en vane at lægge dine nøgler et sikkert sted, så burde du meget gerne ikke ende i denne situation igen.

Måske du skal have en ny smart kodelås?

I dag kan man faktisk også få nogle meget smarte låse til sin dør. Man kan for eksempel få en lås, hvor man skal give en kode i stedet for. Måske er det noget for dig? På den måde undgår du i hvert fald at få låst dig ude – medmindre du altså glemmer selve koden til din lås.