Mobilcoveret arkitekten vil elske!

Mobilcoveret arkitekten vil elske!

Mobilcovers finder der rigtig mange af. Der er virkelig gået mode i at have det rigtige cover til den rette telefon og i øvrigt til det rette tidspunkt. Og det er da også super vigtigt, at være bevidst om hvilke signaler, du sender med dit cover.

Meget praktisk

At bruge et cover til din telefon giver rent praktisk rigtig meget mening. For som udgangspunkt er covers skabt til at beskytte din telefon. Beskytte telefonen, når du taber den, og den rammer jorden med risiko for at både forside og bagside kan smadre. Beskytte telefonen mod ting der falder ned på ned. Men faktisk også så du har et bedre greb om din telefon, og risikoen for at du taber den er markant mindre. Et mobilcover kan spare dig for mange penge i reparationer af din telefon efter fald. Så det kan være en rigtig god investering at få beskyttet din telefon med et cover.

 

De signaler du sender

Ud over at have en praktisk funktion, så er mobilcovers også en ting med stor mode indblandet. Du sender signaler med det cover du har valgt til din telefon, og det er altid en god ide at overveje hvilke signaler du sender til den verden du møder. Moden skifter hele tiden, og det er vigtigt at finde dit eget udtryk

Det arkitekterne vil elske

Vil du finde en mobilcover som er en sikker løsning, så er det oplagt at vælge Mobilcovers elsket af arkitekter. Dem kan du blandt andet finde i webshoppen Panzerscreen, der har et enormt udvalg af covers til alle slags telefoner. Du kan vælge mellem et enormt udvalg af farver og varianter, og så kan du spare penge ved at købe online.

 

Forskellige slags telefoner

Det er selvfølgelig vigtigt, at vælge et cover, der passer til den type telefon du har. Under alle omstændigheder kommer du altld langt med et arkitekt cover, men det skal være i en størrelser, der passe ligemeget om du har en Iphone, en Huawei, Samsung, OnePlus, LG, Google, Sony eller måske en HTC.

 

Måske foretrækker du gennemsigtighed

Er du super glad for den måde din telefon er designet på, så er det måske en ide, at vælge et gennemsigtig cover, der fremhæver telefonens design, men så alligevel beskytter telefonen mod slag og fald. Så kan du med fordel vælge de gennemsigtige TPU-covers. Telefonens design vil med disse stadig være 100 procent synligt.

 

Flipcovers

Endnu en ulighed for en god løsning til cover til din telefon er de populære flipcovers i læder, der giver mulighed for at du har din telefon og pung samlet et sted, men samtidig også får beskyttet din telefon. En meget praktisk løsning, men generelt er mulighederne mange. Det er bare vigtigt, at være bevidst om dit valg.