Sikkerhed først til bolig byggearbejde for håndværkere samt hobbyister

Det sikkerhedsudstyr du bruger til byggearbejde, kan redde uerstattelige dele af dig. Fingrene vokser ikke tilbage, så brug fjerbrædder, skubbepinde, og brug altid værktøj efter anvisningerne. Du bør altid have den rigtige backup, når du fører materiale gennem maskiner, og holde trykket på de korrekte dele af lageret, som i dine instruktionsmanualer.

Syn og hørelse

Dit syn og din hørelse er lige så uerstattelige, så brug altid sikkerhedsbriller. Hvis du bruger receptpligtige linser, bestiller du dem med sikkerhedslinser, hvilket gør det nemt at beskytte dine øjne, mens du arbejder. Almindelige briller er ikke sikkerhedslinser og kan knuses, hvis et projektil rammer dem, hvilket forårsager mere skade.

 

Din hørelse kan beskyttes med ørepropper købt i isenkræmmeren. Du kan finde den slags, der har en snor, der forbinder dem, så du lige trækker dem ud af ørerne, når du er færdig med at klippe, og de ligger hen over dine skuldre, indtil du er klar til dem igen.

 

Husk at alle værktøjer har hver unikke anvendelser i hænderne på dygtige håndværkere. Korrekt pleje af alt værktøj vil forlænge deres liv, og korrekt brug af sikkerhedsudstyr vil forlænge kvaliteten af ​​dit eget liv.

 

Husk, at du med adskillige elværktøj har brug for dedikerede stikkontakter. Selvom du måske ikke kører mere end ét elværktøj ad gangen, er det stadig bedre at prøve at arrangere dit arbejdssted, så hvert værktøj har sin egen stikkontakt, i stedet for at trække adaptere med flere stik på tværs af gulvet med 5 og 6 kraftfulde værktøjer tilsluttet ind i hver enkelt.

 

Opbevaring

God opbevaring vil ikke kun gøre arbejdspladsen til et mere sikkert miljø, men det vil spare dig for en masse tid på at lede efter dele og dele, som du bruger regelmæssigt.

 

Hvis du opbevarer håndværktøj i værktøjsskuffer eller på pløkkebrædder, hvor de ikke ruller rundt og støder ind i hinanden, holder kanterne og håndtagene længere. Hold savklingerne olieret og opbevaret fladt, når det er muligt, så tænderne ikke bliver beskadiget.

 

Sørg endelig for at have god belysning på alle dine arbejdsflader. Overheadbelysning er afgørende for ethvert værksted, men kan kaste skygger på din arbejdsflade. Skygger kan ikke kun forstyrre nøjagtig skæring, men kan være direkte farlige med de optiske illusioner, de kan forårsage, hvilket får dig til at komme for tæt på savklingerne. Når du indretter din bolig og planlægger stikkontakter til dit elværktøj, skal du også planlægge en stikkontakt til en arbejdslampe. Du kan få fremragende arbejdsfladelamper, der kan clipses på eller monteres på væggen bag dit udstyr, eller stå på gulvet og justere til at skinne på flere overflader.

 

Du kan muligvis finde magasinbeskyttere i din lokale butik med kontorartikler. Selvom de er sværere at finde, vil de gøre det muligt at opbevare din manual med dit udstyr, uden at manualen bliver beskadiget. Nogle virkelig dedikerede håndværkere laver endda deres egne notesbøger ud af betjeningsvejledningerne.

 

De skiller dem ad, lægger hver side i en sidebeskytter og samler dem igen i en notesbogsmaske. Bindemidlet efterlades derefter på en hylde under saven, hvis det er muligt, eller vises på en hylde for nem reference. Du kan forestille dig, at udstyret til disse håndværkere også er i perfekt stand. Selvom du måske ikke går så langt for at holde dine manualer ved hånden, skal du i det mindste læse dem igennem mindst én gang, når du først får dit udstyr.

 

Overvejer du at starte din karrierer som håndværker?

Hvis håndværk altid har været en hobby, og du nu overvejer det som en karrierer. Er en af de bedste ting du kan gøre for dig selv, at investere i en virksomheds hjemmeside

 

En effektiv professionel hjemmeside vil indeholde masser af vigtig information, dine kunder har brug for. Derfor er der ingen grund til, at de ringer om placering, åbningstider og andre simple spørgsmål. Så du kan fokusere i andre områder som betyder noget.