Sov sødt med en god dyne

Dit sovehjerte fortjener det allerbedste

Hvad end det er en kapok dyne eller en økologisk dyne, så er det rart for dit sovehjerte at sove med et mere bæredygtigt valg

Din søvn er vigtig for dig som menneske. Faktisk er det en helt essentiel del af det at være et sundt og levende menneske, fordi du netop regenererer, mens du sover.

 

En kapok dyne er et godt valg, fordi den er lavet af et materiale, der er mere bæredygtigt end konventionelle materialer. En økologisk dyne giver dig den fordel, at du kan sove med en god og grøn samvittighed, fri for pesticider.

 

Kapok dyne

Hvad er en kapok dyne lavet af?

Materialet kapok dyne er ret fantastisk. Navnlig når det kommer til luksuriøse alternativer indenfor bæredygtighed. Det er blandt andet særligt godt egnet til allergikere, fordi kapok består af bløde og lækre fibre, som er antibakterielle. Derudover får man en pude eller en dyne, der også er temperaturregulerende og fugtabsorberende. Lidt af et økologisk vidundermateriale

Bruges overvejende som fyld

Kapok er en smule porøst i teksturen og bruges derfor primært som fyld. kapok stof er ret svært at lave, så derfor vil langt de fleste kapok dyner og kapok puder have et andet ydermateriale, såsom bomuld, eksempelvis økologisk bomuld, og så have kapok som fyld. 

 

Kapok er dyrket uden pesticider og derfor økologisk helt af sig selv. Det er et rigtig godt materiale til den grønne forbruger.

 

Økologisk dyne

Hvad forudsætter økologi, og hvorfor er økologi vigtigt for det mere bæredygtige samfund?

 

Økologi er et vigtigt valg i dag, fordi vi bliver nødt til at bevæge os hen imod en grønnere omstilling. Sådan er det blevet, og vi kan ikke gå tilbage til den slags forbrug, som vi havde for tyve år siden. Vi har ødelagt for meget og udpint for meget af jordens ressourcer. Nu er det tid til grøn handling. Den måde, du forbruger på betyder noget for verdenssamfundet og for kloden som helhed.

 

Vælg det produkt, som er bedst for dig og din samvittighed

Du påvirker flere ting på en gang, når du vælger økologiske produkter fremfor de mere konventionelle produkter. Det er en god historie for alle parter. Hvorfor er det en god historie? Det er det netop fordi, du skåner naturen for skadelige stoffer og sprøjtegifte ved at vælge økologi. Økologisk producerede produkter leder ikke skadelige stoffer ud i naturens kredsløb.

 

Et andet og særdeles godt kendemærke er den sunde produktionsform for selve arbejdet og arbejderen, fordi det er langt sundere at arbejde med økologisk produktion end med konventionel produktion, der kan indeholde giftige midler, som kan være allergifremkaldende med mere.

 

Puder til dit sovende hoved

Gode puder til gode sovehjerter

Det giver god mening, at du skal lægge dit hoved på den pude, som giver dig den bedste søvn Det er så vigtigt at sove godt om natten, og ofte stiller man sig selv det spørgsmål: Hvordan kan jeg sove bedre om natten? Det kan man måske med den mere behagelige pude, og det kan man sagtens kombinere med en pude, som også er mere “behagelig” for vores klode.