Tryk på tøj – Hvor er det bedst at bestille det?

Vælger man at få tryk på tøj og gøre brug af dens mange muligheder, så står an i en situation hvor man skal beslutte sig for hvordan og hvor mange man kunne tænke sig at gøre brug af situationen til sin fordel. De skal jo bestilles, og hvor end man bestiller den kan have stor påvirkelse på sin ordre. Både på kvalitet og pris, og selvfølgelig også muligheden for at få et specifikt tryk. Primært i Danmark findes der de samme muligheder for at få tryk på sit tøj, men det betyder ikke at man kan finde helt andre muligheder hvis man søger i steder der ligger længere væk. et eksempel på dette er Kina. De har et helt andet udvalg, og der er mange der benytter Kina til at få produceret deres tryk på tøj.

vil man gerne have tryk på sit tøj, så kan man besluttte sig for at få det produceret i Kina man der er nogle ting som man skal være ekstra opmærksom på.

Den første er selvfølgelig den højere fragt pris. Det er meget naturligt at det koster mere at få leveret en vare fra Kina til Danmark, og tager man i betragtning afstanden mellem Kina og Danmark er det faktisk en lavere pris, end hvad man ellers skulle have forestillet sig. Alligevel, så kan man finde fragten billigere, hvis man handler fra en dansk virksomhed. Det er dog stadig et stort plus at fragtprisen er relativ lav i forhold til hvis man handler med andre lande som er mege tlængere væk.

Handle tryk på tøj fra Kina

handler man med tryk på tøj fra kina, så er prisen billigere end fra andre lande som er lige så langt væk, primært på grund af en årsag. De har bygget en infrastruktur som er fantastisk kompleks, og det gør at de kan sende til hele verdenen, og specielt europa uden de største problemer. En af årsagerne er deres store ordre volume til andre lande.

Handler man sit tøj med tryk fra Kina, så kan man finde alt fra arbejdstøj med tryk til mange andre varer med tryk. Det kan man også i Danmark, men man skal huske på at prisen i Kina er noget billigere. Det er den primært fordi at lønnen i Kina er noget lavere, og det betyder at den billigere arbejdskraft kan forårsage billigere produkter i slutenden.

Den største ulempe ved at handle tryk på tøj fra Kina er dog at det kræves at man handler flere varer af gangen. Det er sjældent at man kan få specialiseret en trøje og få den sendt afsted, hvis man handler med kineserne, og det er den største fordel ved at vælge en dansk forhandler af tryk på tøj.