Det kan en blikkenslager hjælpe dig med

Mange tror, at en VVS’er og blikkenslager er det samme – men det er ikke tilfældet. Blikkenslagere er et gammelt fag, der stammer tilbage fra smedefaget. Det indebærer alt udendørs blikarbejde som fx: montering af tagrender, tage, inddækninger, facadebeklædning osv.

Her er vores 3 renoveringsprojekter, som vi har fået professionel hjælp til af en blikkenslager – som vi selvfølgelig også anbefaler dig.

 

#1 Vores nye tag

Det var noget af en beslutning for os at komme frem til, hvilket tag vi skulle have på vores nye hus. Der er uendeligt mange muligheder, og alle har fordele og ulemper. Vi endte dog med at få monteret et skifertag, som er en utrolig populær løsning, fik vi at vide. Skifertage stammer helt tilbage til Romertiden, hvor skiferklinker blev brugt som gadeklinker, så man må sige, at det altid har været en populær løsning.

Vi vil i den forbindelse altid anbefale, at du får en snak med en professionel blikkenslager, inden du kaster dig ud i et tagprojekt. Uanset om du gør det selv, eller køber dig til dit drømmetag, så er det vigtigt at have kyndig vejledning og materialeviden, inden man går i gang. Så få altid talt med en professionel blikkenslager, inden du tager vigtige beslutninger om din tagbeklædning.

 

#2 Vores nye zinktagrender

I meget gamle dage var tagrender lavet i træ. Som du nok kan forestille dig, var det ikke den mest optimale løsning, da træ hurtigt rådner og skal skiftes jævnligt. I dag laver man tagrender i alt fra alu og zink til kobber og metal. Dog er zink et utroligt populært materialevalg, som du også vil få at vide, hvis du konsulterede med en professionel blikkenslager.

Zink er nemlig utrolig modstandsdygtigt overfor både vind og vejr og står meget godt imod det danske klima. Zink tagrender er derfor det oplagte valg til dig, der gerne vil have en langtidsholdbar løsning, som kræver minimal vedligehold.

 

#1 Vores nye kvistinddækning

Da vi byggede til i udestuen for nogle år tilbage fik vi tilbygget en fin kvist, som selvfølgelig skulle beskyttes mod fugt og andet, der kunne beskadige vores bygning. I den forbindelse fik vi også hjælp af en professionel blikkenslager til at gøre det ordentligt, så vi ikke skulle bekymre os om fugtskader, råd, svamp, mm. Drømmer I derfor om at lave en tilbygning, så sørg for at få hjælp af en blikkenslager, så I ikke ender med at få fugtskader eller værre.