Efterårsfarver i hjemmet

Scarlet orange, citron gul og lyserød var bare nogle af de farver som dominerede catwalken med Versace, Prada og Gucci. Nu virker efteråret ikke så gråt længere! Modige farver gjorde sit indtog i efterårs/vintersæsonen 2021. Gul var den absolutte stjerne af Moschinos jakkesæt, og var sammensat med aften looks fra Marc Jacobs. Dior tog dog den anden støvle i hånden og demonstrere silhuetter af den mere klassisk stil af Maison, for at give det et mere afslappet, urbant og chic look.

Det franske modehus Chanel brugte farven rød som et symbol på forstyrrelse og innovation, specielt i deres efterårs/vinter kollektion, ved at introducere heldragter og mini kjoler. Sidst, men ikke mindst, er der lyserød. Schiaparellis ikoniske og overraskende lyserøde læner sig op af farven fuchsia, og udvikler sig med stoffet. Raf Simons brugte denne farve sammen med hans urbane stil med en jakke og cargo bukser, imens Balmain identificerede det som hovedfarven til hans undertøjskollektion.

 

Alt dette er jo meget godt når vi snakker om mode og tøj, hvor de nærmeste tøjbutikker vil lade sig inspirere af den mode, som de store designere kommer med. Efterår er en af de rigeste sæsoner når det kommer til farver. Dets dybe varme nuancer med et strejf af natur, omfavner enhver mulighed for at vise sig frem. Tag en tur til en græskarfarm eller æblegård og du vil blive mødt af de dejligste grønne farver, som også er på mode her i 2021. Selv blå har sin egen personlighed, når det kommer til efterår, med dets moody grå nuancer, som fortæller os at vinteren er på vej. Modige brune farver, hyggelig karamel og cremet hvide nuancer spiller med på det simple og så ser de også bare godt ud. Når det kommer til efterårs dekorationsideer, er efterårsfarver i centrum. De er modige nok til at have en stor indvirkning, selv med de mindste tilbehør til hjemmet, som eksempelvis en varm pude eller et godt hyggetæppe. For at fange en essentiel følelse af efterår hele året rundt, prøv med varme farvemaling til dine vægge, møbler, ja… selv din hoveddør! Men stop ikke der, du kan dekorere din gavl eller forhave med samme farver, og skabe en rød tråd fra hoveddør til stue.  Dekorerer din hoveddør med de skønne ting denne sæson har at tilbyde som græskar, smukke efterårsdekorationer og meget mere.

Nogle af de mere konkrete initiativer du kan tage for at skabe et mere efterårsvenligt hjem kan være at finde nogle gode loppefund, og male dem i nogle af de nuancer og farver vi lige har gennemgået. Loppefund er en fantastisk måde at skabe lidt nyt i hjemmet og give dit hjem et pust i efterårets hjørne.

Noget andet du kan gøre, er at finde nogle skåle i efterårets flotte farver, man kan blandt andet finde dem i smukke orange nuancer. Til sidst kan en god måde at få lidt efterår ind i hjemmet være at anskaffe dig en lækker chai the så du kan lave en god chai latte og have den fantastiske duft af efterår i dit hjem.