Energimærkning af ejendom

Står du og skal have solgt din bolig? Så står du også over for mange praktiske gøremål, som du skal have styr på, inden din bolig kan blive sat til salg.

Én af disse praktiske gøremål er energimærkning af din ejendom. Dette er nemlig lovpligtigt, når du vil sælge din bolig.

Med energimærkning bliver din boligs energimæssige tilstand opgjort, så der bliver skabt et overblik over boligens brug af energi til potentielle nye ejere.

Det er også et lovkrav, at du får foretaget energimærkning af en certificeret energikonsulent, så du sørger for at rapporten er gyldig og der ikke er nogle fejl eller mangler.

Find den rette energikonsulent

Når du skal have fundet den rette energikonsulent, så er det til din fordel at lede efter en virksomhed, som har mange års erfaring med energimærkning. Dermed er du sikret den bedste service og en sikker proces til den rette energimærkning.

Du kan med fordel gå ind på hjemmesiden energimærkning og læse mere om den service, som du kan forvente hos 360Energipartner. Her får du nemlig en energikonsulent, som vil tage sig af dig og din bolig fra start til slut, så du får den bedste oplevelse under salget af din bolig.

Energimærkning af mange typer bolig

En energimærkning er en rapport, som giver et overblik over din ejendoms energiforbrug og energieffektivitet. Dermed kan både du som ejer, og alle potentielle nye ejere, så et indblik i blandt andet energiudgifter, potentielle opdateringer og andet.

Når du får foretaget en energimærkning, så er denne gældende ved lov i ti år. Energimærkning skal foretages på alle nyopførte bygninger, samt alle bygninger som er mere end 60 kvm. Derudover skal en ejendom energimærkes, når den skal sælges eller udlejes i en længere periode.

Derfor kan du også få energimærkning af de fleste typer bolig hos 360Energipartner. Lige fra parcelhuse, villaer, ejerlejlighed, rækkehuse, andelsbolig og lejeboliger.

Nogle boliger kræver ikke energimærkning

Vær opmærksom på, at det ikke er alle typer bygninger og ejendomme, der kræver lovpligtig energimærkning ved salg. For eksempel skal du ikke have energimærkning på sommerhuse, garager, udhuse, kolonihavehuse eller tilbygninger.

Dette og meget mere kan du få vejledning og rådgivning til med en energikonsulent fra 360Energipartner. Her kan du få svar på alle dine spørgsmål, samt få kyndig hjælp og vejledning under hele processen af salget af dit hus.

Du kan tage kontakt ved at følge ovenstående link. Her kan du enten ringe eller skrive og få en uforpligtende samtale om din ejendom og fremtidige salg.