Sikr din gode nattesøvn med en seng, der passer perfekt til dig

Dette indhold er sponsoreret.

Du spenderer omtrent en tredjedel af din tilværelse sovende i din seng. Du har nok hørt det før, men ikke desto mindre passer det for de fleste mennesker meget godt på virkeligheden.

Hvordan du ligger, og hvordan du generelt har det i disse cirka otte timer i døgnet, hvor du skal have din vigtige nattesøvn, er selvsagt nok så vigtigt. Det er uholdbart at ligge i en seng, der er for blød, for hård, for dårligt ventilerende eller noget helt andet.

De fleste er nok ligeledes interesseret i at erhverve sig en seng, der er af ordentlig kvalitet. Det er immervæk en stor investering, og derfor skal produktet naturligvis være i orden, så du kan nyde godt af din seng i årtier.

Heldigvis er der en stribe af gode producenter af senge, som alle ligeledes er tilgængelige og befinder sig i meget ens prisniveauer. Der kan i flæng nævnes Dunlopillo, Hästens og Tempur som gode mærker, hvor førstnævnte er et af danskernes med foretrukne.

Vælg den rigtige type seng

Én ting er mærket, som muligvis har en betydning for kvaliteten af de enkelte skruer, og hvor længe disse holder. At vælge den rigtige seng indebærer dog stillingtagen til langt flere forhold end blot valg af mærke. Men vælger du at gå efter en Dunlopillo-seng, er du alt andet lige sikker på, at du får et kvalitetsprodukt.

En udtømmende gennemgang af alle de overvejelser, man bør gøre sig inden køb af seng, bliver det ikke til her, men lad os se på nogle af de vigtigste.

Som bekendt fås senge i forskellige hårdheder, således også hos Dunlopillo. Du kan altså købe senge med relativt hårde madrasser, og du kan købe senge med meget bløde madrasser. Det er langt hen ad vejen en smagssag, hvorvidt man er til det ene eller det andet. Men det er naturligvis også vigtigt at vide, hvilken betydning sengens hårdhed har for ergonomien, og altså i sidste ende din krops velbefindende.

Generelt kan man sige, at tungere personer bør vælge hårdere senge, mens lette personer altså med fordel kan vælge en blødere variant. Fra Dunlopillo kan du erhverve dig en seng i hårdhederne ”soft”, ”medium” eller ”firm”, som i nævnte rækkefølge dækker over bløde, mellem og faste senge.

Dernæst leverer Dunlopillo madrasser i latex, som er et alternativ til de mere almindelige madrasser, der primært er lavet af skum. De to materialer har selvfølgelig forskellige egenskaber, og inden man træffer et valg, bør man sætte sig ind i gevinsterne ved det ene og det andet.

Endelig er der sådan noget som sengens størrelse at forholde sig til. Senge laves nu til dags i alle tænkelige størrelser, og Dunlopillo er naturligt nok leveringsdygtige af enhver slags. Desuden kan man vælge kontinentalsenge, elevationssenge og boksmadrasser samt andre typer af senge.