RØD & LYSERØD VÆGMALING

Er du på udkig efter lyserød eller rød maling? Hos Gebenna fører rød og lyserød vægmaling i et væld af forskellige nuancer. Her på siden finder du tidens mest fremhævende lyserøde og røde vægfarver. Prøv også vores farvevælger – her kan du gå på opdagelse i mere end 30.000 forskellige farver, så mon ikke du også kan finde lige præcis den der beige rosa nuance du har gået og ledt efter. En ting er sikkert: er du på udkig efter rød eller rosa vægmaling, finder du den her!

Køb Rød, Lyserød og Rosa maling hos Gebenna.com

Hos Gebenna elsker vi at finde tiden skønneste farver frem, så du kan inspireret. Lyserød, rød og rosa vægmaling har i mange år været populært, men hvor væggene i stuen førhen skulle males med en sart hvid maling, kan du i dag lege med forskellige nuancer, blandt andet er gammelrosa vægmaling et sikkert hit; med denne skaber du et roligt og harmonisk look, uden at farven bliver for kraftig. Er du derimod klar til at der kommer lidt ekstra knald på farverne? Prøv at male en væg med en smuk pink maling – du vil ikke fortryde det! Det kan også være at du vil skabe et mere dramatisk og eksklusivt look, overvej en rød væg eller detaljer malet med rød maling.

Lys rosa Vægmaling, Gammelrosa eller støvet rosa maling?

Når du har ledt efter rosa maling til dine vægge har du sikkert opdaget, at lyserød ikke bare er lyserød. Der findes et væld af forskellige nuancer og toner: Fra en lækker sart brun rosa maling som går helt over i en mørk rosa maling, næsten brun, til en klar og næsten skrigende pink maling; Den bløde og varme rosa beige maling skaber en lækker og hyggelig følelse, hvor en sart støvet lyserød maling skaber et lyst og friskt rum. Er du ikke vild med pangfarver såsom barbie pink maling, så er de mere naturlige nuancer såsom gammelrosa, pastel rosa eller en nude rosa maling måske mere et valg for dig.

Lyserød Vægmaling

Når foråret kommer, gør forårsblomsterne det også. Især kirsebærtræer og -blomster har i årevis været en inspirationskilde for indretningsguruer verden over. De Lyserøde kirsebærblomster symboliserer forår og er Japans uofficielle nationalblomst. I Japan kaldes disse blomster Sakura. Kirsebærblomster symboliserer kærlighed og feminin mystik. Sakura Pink symboliserer mindfulness og at leve i nuet. Farven Lyserød er kærlighedens farve og repræsenterer venskab, affektion, harmoni og indre ro. Den delikate farve er sød, legesyg, romantisk.

Når vi taler om Sakura Pink er vi også nødt til at nævne Kawaii. Kawaii er en revolutionerende Japansk design-stil som oversætter følelserne af at være elskelig, sød og yndig, til en ny, blød og sød indretningsstil. De lyserøde farver spænder bredt, fra en dæmpet nude-rosa nuance, til en kraftigere Y2K-pink.

Bordeaux Maling

Ønsker du at skabe et mere dramatisk udtryk, kan du male med en bordeaux eller vinrød maling. Især i soveværelset skaber en dyb. mørk vinrød farve et romantisk og sexet udtryk.

Læs mere om hvordan du kan indrette dit hjem med røde og lyserøde farver her.